Projecte “Superherois”: tapa i contratapa

Ja ha arribat la temporada de fer tapes com a bojos i, aprofitant el moment, vaig a compartir l’última entrega del projecte dels superherois: quina és la tapa del nostre dossier?
Molt senzill. Teníem molt clar que havia d’estar relacionada amb el còmic perquè va ser la part que més els va agradar als nostres alumnes. Així que, com ja teníem la referència de Miren, vaig visitar el seu bloc de nou per veure com ho havien fet els seus. Meravellada em vaig quedar! Va utilitzar la seua tablet per fer un SUPERmuntatge! Nosaltres no podíem ser menys i com m’encanta introduir la tecnologia a la classe, vaig seguir la seua idea modificant-la al nostre gust.
Aquesta app que hem utilitzat, Chibi Machine, es pot descarregar gratuïtament però la part dels superherois s’ha de comprar, això sí, té un preu assequible (al voltant d’1€).
Cada alumne va realitzar el seu personatge. Jo simplement els vaig ajudar a enquadrar la foto, la resta la van fer totalment a soles triant cada element: uniforme, color, postura, fons… Una vegada fet, el vam imprimir.
A continuació, van realitzar la base de la tapa. Van pintar una cartolina lliurement amb pinzell i pintura. L’única consigna és que devia ser colorida. Una vegada seca, van retallar i enganxar tots els elements per construir el nostre còmic: personatge, títol, bafarada i cartellera.

Així van quedar de lluidores les tapes del meu grup!

Com a contratapa del dossier vam fer un muntatge de tots els personatges, creant així LA LLIGA DE LA JUSTÍCIA INFANTIL!!! Si us fixeu bé, potser trobareu una superheroïna que us resultarà familiar… jejeje.6 thoughts on “Projecte “Superherois”: tapa i contratapa”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *