Calendari escolar 2016-2017: setembre

Ja sabeu com anem d’atabalats els mestres al principi de curs, veritat? És per això que, de moment, vaig a publicar el mes de setembre perquè no m’ha donat temps de fer-ne més. Així tinc uns dies més per preparar millor i amb més tranquil·litat els altres mesos.
Per tant, us deixe aquesta primera pàgina per als 3 nivells d’infantil amb 2 versions: una tenint en compte el calendari valencià i l’altra el català ja que l’escola comença en dies diferents en aquestes comunitats.
Com a novetat, he afegit la dita del mes en un raconet. A l’estalviar-nos fer el cartell de les dites, conseguim economitzar espai i reduir l’ús de paper i plàstics. Qualsevol detall és bo per conscienciar en el respecte pel medi ambient 😉

Per descarregar i imprimir, només s’ha de clicar a cada imatge. Recordeu fer-ho en A3.

3 anys: amb lletra de pal i espai per marcar i escriure
Versió valenciana
Versió catalana

4 anys: amb lletra puntejada per ressegir

Versió valenciana
Versió catalana

5 anys: amb lletra lligada i espai per escriure, dibuixar o completar els números

Versió valenciana
Versió catalana16 thoughts on “Calendari escolar 2016-2017: setembre”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *