Portaespelmes amb CDs reciclats

Arriba una temporada de recuperar antics mails de col·laboradors/es que en el seu dia es van quedar al tinter. Aquests pròxims dies aniré publicant diverses idees per a fer durant l’hivern o el nadal.
Avui li toca el torn als portaespelmes de Cyra Garrido que em va enviar a la meua safata allà pel 2013!! Són senzills de fer i queden molt vistosos. S’han utilitzat CDs decorats, alguns pintats previàment i altres no, on porten enganxat un ciri o espelma. Un poc de purpurina i un escurapipes nadalenc fan la resta.

Em pareixen ideals per vendre-los al Mercat Solidari que fem a l’escola tots els nadals. Veritat que són bonics?2 thoughts on “Portaespelmes amb CDs reciclats”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *