I si reaprofitem postals de nadal?

Tots els nadals a “La Mola” elaborem postals per compartir amb tot l’alumnat de l’escola. Com ja vaig explicar anteriorment, són anònimes i es reparteixen a sorts als diferents xiquets i xiquetes que se les emporten juntament amb les notes l’últim dia. Aquesta és la forma que tenim de felicitar el nadal.
Una idea rondava per l’ambient…
Al poble hi ha una associació solidària d’anglesos “The Friends of Alcossebre” que col·labora amb l’escola de diverses formes i sempre ens porten un munt de postals que ja no necessiten. Des del 2014, va sorgir la idea de reutilitzar-les per crear les nostres partint de retalls dels dibuixos que més els agradaren als xiquets/es. Avui us mostre la que vam fer aquell any els meus alumnes de 5 anys.
Només necessitem una cartolina tamany A5 doblegada per la meitat, els retalls de les postals, pegament i alguns gomets en forma d’estrela per fer la portada.
A l’interior el missatge és el mateix per a tots: “CEIP La Mola us desitja bones festes” i la decoració és lliure. Nosaltres vam utilitzar retoladors daurats i platejats per fer dibuixos relacionats amb el nadal al gust.
M’encanta com de vistosa va quedar per dins i la creativitat que van mostrar els alumnes a l’hora de dibuixar.
Què us sembla aquesta idea per reciclar i reutilitzar postals que anaven a parar al contenidor?


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *