Manualitats nadalenques amb material reutilitzat

Ja sabeu que m’encanten les manualitats i més si són reutilitzant material. Una experta amb això és Sharita que em va enviar, ja fa prou temps, unes propostes que són ideals per guarnir els arbres de nadal.

La primera està feta amb un tap de suro. “Ací t’envie una manualitat ben senzilla i neta que, amb poca o gens d’ajuda, poden fer els xiquets i xiquetes a les escoles i que por tindre mil i una interpretacions, perquè a banda del tap de suro, les agulles de cap i la cinta per penjar, la resta de material pot ser molt i molt diversa: sobres de tela, llana, cintes, xinxetes, paper de regal…”

Si voleu saber com s’elabora, visiteu el seu bloc al següent enllaç:

En la segona, va utilitzar un envàs d’Actimel“T’envie un ninot de neu molt fàcil de fer, barat i “reciclós”. El tutorial està al meu bloc. Hi ha ja molts per la web, però jo volia “dir la meua”!”

Per saber com fer-lo, cliqueu al següent enllaç:
Finalment, en la tercera va aprofitar una càpsula Dolce Gusto. “T’envie una manualitat d’allò més senzill i barat (com de costum!) per si, com jo, algú més necessita idees-llampec per a realitzar amb la canalla…”

Per més explicacions, us podeu adreçar al seu bloc:


3 thoughts on “Manualitats nadalenques amb material reutilitzat”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *