Murals per nadal

Avui us porte alguns murals de Mercedes Piqueras, una de les nostres col·laboradores més fidels. Són molt bones idees que van arribar al meu mail al gener del 2014 i que es van quedar per publicar. Els va preparar per rebre als petits alumnes de l’Escola Bressol “La Marieta” després de la tornada dels Reis.
El mural de la Caputxeta i el Llop
està inspirat en aquest conte
de Jess Stockham.

Aquell mes el van dedicar al món dels contes. És per això que en el mural principal de l’escola veiem a la Caputxeta i el Llop enmig d’un paisatge nevat, aprofitant per treballar l’hivern. Mercedes comenta que és una invitació a l’amistat. Per què no podem canviar el conte?

El fons està pintat, però els personatges són de feltre i enganxats damunt. Si es fixeu, veureu que la neu són discos desmaquilladors de cotó. Original, no?

Una altra proposta interessant que ens ensenya és el panell de desitjos per l’any nou. És una espècie de pluja de paraules d’allò que volem tindre present. Els quadres que estan en blanc és per si els pares i tutors volen escriure altres paraules que els omplin més el cor.

També van voler fer un homenatge als joguets amb un parell de murals. Tenim una xiqueta dormint amb tots els regals que li han portat els Reis en la nit màgica.

I com no, un gran arbre on habiten els follets màgics. Són els follets dels joguets, que reben el llistat, emboliquen i preparen en els seus tallers les il·lusions del tots els xiquets i xiquetes.

I fins ací totes les propostes. Personalment, he trobat molt interessant el panell dels desitjos. M’encanta la filosofia i el toc vintage que té. Hauré de posar-lo en pràctica en algun moment…


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *