Recomanem “Musicanna”

Anna Lucini, compositora que va compartir en aquest bloc algunes de les seues cançons, està d’estrena amb la seua nova web Musicanna!

No ha parat d’enviar-me fantàstiques cançons per cantar amb els nostres alumnes: El dofí, La vaca, El cigne blanc, El llop, El mussol, Ets com ets, sóc com sóc… En té un munt! I jo no vaig poder publicar-les per aquell temps que el bloc va estar més inactiu. Però ella ha fet un gran treball i les ha reunides totes aquestes i més!

Si visiteu la secció de “cançons”, trobareu el llistat on poder escoltar-les, veure les lletres, imprimir cartells per a l’aula i, fins i tot, descarregar l’audio sense cost algun. És genial trobar gent amb aquesta filosofia: “Crec que la música és perquè els infants la gaudexin i per això les cedeixo gratuïtament a qui les faci servir pels infants.”
A més a més, presenta un material nou: “Contes verticals”. Com ella mateixa em va explicar “són adaptacions de contes populars, clàssics o d’altres fets amb roba i en format titelles per els més menuts.
És un bon recurs per treballar el llenguatge oral a través dels contes, els mestres, educadors, avis, mares… podran explicar el conte a la seva manera ajudats dels personatges i els infants hi poden jugar tot explicant el conte, representant-lo amb els titelles o inventant una nova història.”

Aquestes són només algunes de les coses que fa. Visiteu Musicanna per saber-ne més!2 thoughts on “Recomanem “Musicanna””

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *