Calendari escolar 2016-2017: març

Per a aquest mes també he fet 3 versions depenent si celebrem carnestoltes, falles o cap de les dues festes. En tots ells tenim el dia que comença la primavera que pràcticament ja la podem olorar! D’aquesta manera, imprimiu el que més us convinga clicant a la imatge que necessiteu.
3 anys: amb lletra de pal i espai per marcar i escriure


4 anys: amb lletra puntejada per resseguir


5 anys: amb lletra lligada i espai per escriure, dibuixar o completar els números
1 thought on “Calendari escolar 2016-2017: març”

  • Bon dia!!! he estat utilitzant els teus calendaris durant tot aquest curs pel seu disseny agradable i clar. És vital pels infants recordar l'orientació en el temps. I…. em preguntava si aviat tindrem a punt el mes d'abril per poder tenir tot el curs amb el mateix disseny.
    Una abraçada!!!! gràcies per compartir-ho!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *