Avui llegim: “Rodrigo y su mejor amigo”

Aquesta setmana, Boolino ens presenta un llibre ideal per introduir el còmic a la prestatgeria dels nostres fills/es o alumnes. “Rodrigo y su mejor amigo” està dirigit per xiquets/es de 3 a 6 anys i compta amb un format allargat que t’ajuda a endinsar-te en les seues il·lustracions. 
És la història de dos amics molt diferents, Polario y Rodrigo, on un d’ells s’esforça per sorprendre a l’altre. El camí no serà gens fàcil perquè Rodrigo mostra un caràcter poc entusiasta. No obstant, el bon humor acompanya tot el relat, així com també, unes formigues molt treballadores que donen què pensar en cada una de les pàgines. El final sorprendrà a qualsevol xiquet/a i, fins i tot, al mateix Rodrigo!
És una bona i senzilla lectura per aprofundir en el valor de l’amistat, el respecte, el treball en equip, la il·lusió…
Sempre m’han agradat els còmics i pareix que ara a les meues filles també. A casa ja l’hem llegit i mirat diverses vegades!


2 thoughts on “Avui llegim: “Rodrigo y su mejor amigo””

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *