Calendari escolar 2016-2017: abril

S’aproximen dies importants per a molts centres i famílies…
El pròxim 4 d’abril votem per la jornada contínua!!
Des d’aquest bloc us anime a tots i totes a participar en la consulta!

Vaja mes i última setmaneta que he tingut a tope! Al nostre centre estem gestionant el canvi de jornada escolar i hem estat molt afaenats amb “el tema del moment” investigant, preparant, elaborant, informant… A falta de saber si la consulta a les famílies serà favorable, un dia d’aquests, si us interessa, us explicaré la nostra experiència i com hem anat creant el nostre Projecte de Jornada Contínua.

A més, aquests dies he anat amb algunes companyes al Castelló Educa (podeu visitar el meu twitter per veure un petit resum) i no he tingut ni un segon lliure per preparar el mes d’abril amb més temps, però ara que tinc una estoneta lliure abans d’anar-me’n de diumenge en família, us el deixe penjat per començar la setmana com cal.
Com sempre, he fet un parell de versions, així podeu triar aquella que més us convinga depenent de les celebracions del vostre territori i del nivell del vostre alumnat. Ja sabeu que és ideal per imprimir-lo en format A3 i penjar-lo a l’aula, encara que sé que també el treballeu individualment en A4.
3 anys: amb lletra de pal i espai per marcar i escriure

4 anys: amb lletra puntejada per resseguir

5 anys: amb lletra lligada i espai per escriure, dibuixar o completar els números1 thought on “Calendari escolar 2016-2017: abril”

 • Estrella!!

  Ja anava a fer un dels meus calendaris per l'agost quan he tornat a mirar i… bingo!! Em baixo el teu, no hi ha color!

  Com diuen en castellà: "nunca es tarde si la dicha es buena"

  Moltes gràcies altre cop, una forta abraçada i bon estiu. Ens retrobem al setembre!


  Ramon Àvalos i Calomarde
  ramon@avalos.cat
  http://www.avalos.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *