Calendari escolar 2017-2018: versió valenciana

Haureu notat que aquestes vacances he estat totalment desconectada del bloc i ha sigut per una bona raó: per circumstàncies de la vida em va tocar demanar comissió de serveis a 250 km d’on tinc la plaça i això va implicar un trasllat a gran escala amb tota la família. Deixe 4 cursos meravellosos a La Mola i tota la seua gent i amistats que hem fet per començar una nova etapa a Alcoi, on estarè al càrrec d’una de les aules de 2 anys que s’han anat implantant durant els últims anys. Així que ja veieu els grans canvis que s’han anat presentant… Però no em puc queixar perquè he tingut una molt bona benvinguda de tots els nous companys i companyes al CEIP Miguel Hernández. I ja sabeu com és d’estimulant encetar coses noves, no?
Tot i que he tingut un estiu prou mogudet i els materials aniran arribant però en el seu respectiu retard, comencem el curs amb força! Sou molts els que esteu esperant el calendari d’aquest curs, veritat? Aquesta vegada té un toc de scrapbook que espere us agrade. La sorpresa és que tindreu tots els mesos des del començament i no caldrà que espereu cada mes una pàgina nova.

De moment, us deixe la versió valenciana que és la primera que he preparat. Pròximament, publicaré l’adaptació per a Catalunya. Com sempre, disposem de 3 nivells i ja tenim marcades les dates importants. Imprimiu aquell que més us convinga i ja sabeu que podeu utilitzar-lo tant per a penjar-lo a l’aula com per treballar-lo amb els xiquets o, fins i tot, per organitzar-vos les vostres programacions. 

Exemple del mes de setembre per a 4 anys

Podeu accedir per veure la resta clicant als següents enllaços:

Que tingueu un bon inici de curs amb els vostres alumnes!


3 thoughts on “Calendari escolar 2017-2018: versió valenciana”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *