Grafisme creatiu: programació de 4 anys

Àlbum “Grafisme creatiu 4anys 16-17”
Com sabeu, sóc fan del grafisme creatiu i he continuat experimentant amb ell. Avui compartisc la programació per a 4 anys que vaig portar a terme en el seu dia, així com vaig fer amb la de 3 anys. Aquesta vegada, s’ha de tindre en compte que:
 • Al pujar de nivell, s’utilitzen més materials a banda del pinzell i la pintura, com per exemple els retoladors i les ceres que requereixen d’un major control motriu.
 • També acotem l’espai utilitzant més sovint propostes amb dinA4.
 • Com amb 3 anys, es parteix la classe per treballar amb el grup reduït.
 • Les sessions són setmanals i duren 45 min. cadascuna.

A continuació, podeu veure els resultats obtinguts. Recordeu que a la graella teniu una breu descripció dels passos a seguir en cada activitat.

La proposta que més els va agradar d’elaborar va ser el llibre de grafismes. Els va entusiasmar tindre total llibertat per inventar-se els seus traços. Va ser una activitat ideal per tancar el curs, molt motivant i enriquidora. A més, durant el següent curs es pot tindre aquest llibre a l’aula per mirar-lo i consultar-lo convertint-se en una bona eina a l’hora de fer els seus dibuixos i creacions ^_^


5 thoughts on “Grafisme creatiu: programació de 4 anys”

 • Estrella,
  simplement…. GENIAL!! El curs vinent tindré els nens i nenes de 4 anys i, de ben segur, utilitzaré aquesta programació. Estic pensant programar el grafisme creatiu en un dels racons setmanals que fem… Després de veure'n els resultats, estic molt motivada a dur-ho a terme. A veure com anirà!!

  Gràcies per compartir aquesta gran feina feta.
  Susana

 • Quina meravella!!! Encara no he tingut temps de donar un ullada en profunditat a la programació, però només veient el resultat ja em cau la bava!!!

 • El año pasado ya segui tu programacion y este año seguro que tambien.
  Gracias por compartir. Lo he traducido al castellano por si a alguien le interesa

  Mil gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *