Calendari escolar 2018-2019: versió valenciana

Pense que a aquestes altures ja no calen massa presentacions d’aquest recurs que tots els anys penge al començament d’un nou curs escolar. Així que, sense més, us deixe per ací el calendari en versió valenciana. Aquesta vegada l’inspiració va vindre amb motius tribals que espere que us agraden. Al final de l’entrada trobareu els enllaços per descarregar aquell que millor us convinga. Ja sabeu que el podeu penjar a l’aula en format A3 o treballar-lo amb els alumnes en A4 o, fins i tot, utilitzar-lo per fer la vostra planificació mensual, programacions, etc.
DESCÀRREGUES PER NIVELLS:
3 anys        4 anys        5anys


2 thoughts on “Calendari escolar 2018-2019: versió valenciana”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *