Calendari escolar 2018-2019: versió catalana

De la mateixa manera que l’anterior calendari està fet aquest en versió catalana. Canvien només alguns dies festius. Al final de l’entrada trobareu els enllaços per descarregar aquell que millor us convinga. Ja sabeu que el podeu penjar a l’aula en format A3 o treballar-lo amb els alumnes en A4 o, fins i tot, utilitzar-lo per fer la vostra planificació mensual, programacions, etc.

M’agradaria recordar-vos que només existeixen aquestes dues versions ja que ho faig de manera altruista. Per tant, no en faré cap en castellà ni en anglés i tampoc penge l’arxiu modificable perquè considere que hi ha molt més material amb aquests idiomes. Segur que si feu una bona cerca a la xarxa en trobareu propostes molt ben dissenyades per altres compis. Jo treballe en i per la meua llengua. Espere que pugueu comprendre-ho i disculpeu les molèsties.

Que tingueu molt bon començament de curs amb els i les vostres alumnes!

DESCÀRREGUES PER NIVELLS:
3 anys        4 anys        5anys


9 thoughts on “Calendari escolar 2018-2019: versió catalana”

  • Hola, Estrella!!
    Ja saps que sóc, des de fa anys, superfan incondicional dels teus calendaris i que tot i que tinc aplicacions fetes per mi en full de càlcul que em fan uns calendaris superxulos i molt útils amb els grans de l'ESO, quan es tracta del que li penjo a la meva filla prefereixo de lluny el teu. Entenc que has rebut peticions per publicar-lo també en anglès i castellà i no seré jo –que ho faig tot en català!– qui critiqui la teva decisió que em sembla molt respectable, és la teva feina i hi tens tot el dret. A més, t'estic molt agraït per que el dia que et vaig demanar que fessis també els de juliol i agost em vas fer cas, així que tens tot el meu suport. Tanmateix entenc molt bé els qui voldrien poder tenir el teu calendari en el seu idioma. Per molt que busquin els costarà trobar alguna cosa amb tan bon gust i tan ben executada com el teu calendari, siguem realistes. Just la setmana passada els vaig ensenyar a l'escola on enguany estic fent diversitat i ja se'ls han imprés tots en A3. Els ha encantat! Per tot això m'atreveixo a suggerir-te que, potser, podries compartir el disseny de la graella base i qui vulgui ja s'afegirà capes (no sé si ho fas amb Photoshop o què!) amb el text que vulgui, o potser demanar algun coŀlaborador que t'ajudi i et descarregui feina amb les traduccions a altres idiomes… No sé! Només són idees. En qualsevol cas, gràcies un any més per la teva feina i dedicació. I bon curs!!

  • Bones,
    m'agradaria saber si aquest curs 2019.2020 també compartiràs el calendari, a l'escola el vam fer servir tot infantil i ens va anar molt bé, gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *