Més de 20 coses a fer aquest Nadal

M’he pres la llibertat de crear a l’estil de Carla del bloc “Com aprendre a aprendre” els “deures” a fer durant les vacances de Nadal. Sempre he utilitzat les seues làmines per donar a les famílies junt a les notes que lliurem al finalitzar un trimestre. Com he publicat al facebook, enguany buscava una sobre aquestes dates però només trobava les de les estacions… Però de sobte i quasi com si m’haguera llegit la ment, Carla publicava avui una del Nadal genial!!!
Font imatge: Com aprendre a aprendre – 25 coses a fer aquest Nadal
Tot i això, hi ha algunes propostes que no se m’acabaven d’acoplar del tot pel fet de treballar en una altra comunitat. Així ha sigut com he decidit fer aquest mix amb seues frases (i alguna meua, jeje) basant-me en el disseny de les targetes del calendari d’advent publicat recentment. D’aquesta manera, podem gaudir de les dues versions 😉
S’ha de dir també que aquestes activitats són només una guia: es poden fer algunes, totes i altres que penseu vosaltres! Espere que us agrade i, si és així, compartiu i comenteu.


2 thoughts on “Més de 20 coses a fer aquest Nadal”

  • Qué xuli!! artista!! no em pot agradar més!! quienes ganes de vore't! quan coneixes persones així, no vols pedre-les de vista! tan bona mestra com persona!muaaaaaa bon nadal guapa! per a tú i la teua família tan bonica;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *