Calendari escolar 2019-2020

Ací està el calendari escolar d’aquest curs amb les festes marcades per a Catalunya (en l’entrada anterior trobareu la versió per a la Comunitat Valenciana). Com sempre, estan pensats de 3 formes diferents, una per nivell. Els trobareu a la botiga clicant a les diferents imatges. Igual que els altres, es poden adquirir per separat o junts en PACK (ideal per a tot un cicle d’infantil).

 

Diria que he marcat correctament els dies importants. Si trobeu alguna errada, aviseu-me i ho rectificaré.

Recordar-vos que és més còmode fer el pagament amb Paypal, tot i que també es pot utilitzar targeta. Si no teniu compte d’aquesta plataforma, el podeu crear ara i ja el teniu per a pròximes compres.

Visita la botiga2 thoughts on “Calendari escolar 2019-2020”

  • Aquest curs, que per primera vegada s’ha de pagar per al calendari, es el calendari mes lleig i sencill que mai, ja no ho fa la mateixa persona. LLastima fer pagar i sentir-nos estafats…. mai mes….

    • Hola Carles,

      sent molt que no t’agrade aquest canvi, tot i això la teua opinió és molt respetable. Quan vaig decidir donar aquest salt, ho vaig repensar durant molt de temps i sabia que no agradaria a tot el món. Tinc les meues raons per haver-ho fet així ja que realment estava molt convençuda que havia de tancar la paradeta. Finalment, vaig optar per continuar per a que molts companys i companyes tingueren l’accés a tots els materials que fins ara he penjat, així com també la possibilitat de poder disposar del calendari que tant demaneu.

      A més, sí que et puc garantir que ho ha fet la mateixa persona. Com vaig explicar en altres entrades, vaig descobrir un altre programa i vaig provar a fer-ho amb ell. Justament, buscava fer-ho diferent i més senzill que les altres vegades. Aquest és el resultat. Si no s’acopla al que busques, sempre pots crear el teu propi. Ningú està obligat a comprar una cosa si no t’agrada, veritat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *