Estrenant botigueta

Sí, això és una altra de les grans novetats d’aquesta nova etapa! M’ha costat prou preparar-la perquè pensava que a primers de setmana ja la tindria operativa. Il·lusa de mi! Però bé, aprofitant la meua part de dissenyadora aficionada i autodidacta, he decidit fer AQUESTA BOTIGUETA on penjaré alguns materials descarregables per a imprimir i que ens faciliten la nostra tasca docent. No patiu! Aquests tindran un preu simbòlic i ajustat per ajudar-me en el manteniment de la web. Espere que els trobeu assequibles.

A més, estic oberta a rebre els vostres suggeriments, propostes o necessitats i intentaré elaborar allò que em pugueu demanar, sempre que em senta capacitada per a fer-ho i dispose del temps ja que no sóc una professional del disseny i tinc unes peques que atendre per casa. Per parlar-ne, podeu adreçar-se al meu mail de sempre: ideesmagistrals@gmail.com.

De moment, he penjat els calendaris escolars per a la Comunitat Valenciana. Són els primers productes que trobareu. Aquesta vegada, he provat una altra ferramenta i els he creat amb Canva, però la idea és com sempre: 3 calendaris diferents, un per a cada nivell. A més, podeu comprar-los per separat o junts en PACK (ideal per a tot un cicle d’infantil).

 

Demane que si trobeu alguna errada, bé en els documents o bé en el procés de compra, m’ho feu saber per rectificar-la el més prompte possible. Sóc molt inexperta amb aquest tema i puc equivocar-me fàcilment.

Per cert, recomane que feu el pagament amb compte Paypal, és més senzill. Tot i això, també es pot fer a través de targeta de crèdit. Per ara, utilitzaré només aquests mètodes, així m’instruisc en aquest embolic a poc a poc.

Espere que els materials us agraden tant com fins ara i agrair-vos molt la paciència i comprensió que esteu tenint en aquest canvi.

Visita la botigaDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *