Estrenant curs i nou disseny!

Porte molt mooolt de temps pensant amb això… Valorant dues idees… O donar de baixa el bloc per diversos motius que em ronden pel cap, o pegar-li una volta de més i donar un pas endavant. No sé si eixirà bé l’assumpte, la qüestió és que m’he animat per la segona opció, continuar i no deixar morir una tasca que porte tant de temps fent i mimant. Així que m’he decidit a adquirir un domini propi fent la corresponent migració donant-li un toc més estètic i visual. Per tant…

Us done oficialment la benvinguda a les noves Idees Magistrals!

A poc a poc, aniré revisant i classificant les diverses entrades ja publicades anteriorment en les noves categories creades (les teniu al menú superior de la pàgina). També explicaré altres canvis a través de diverses publicacions que aniré penjant durant aquests dies. Per tant, considereu que és un procés de modificació per adequar-se paulatinament al nou lloc.

Aprofite l’ocasió per recordar que podeu seguir-me en les diferents xarxes socials (facebook, twitter, pinterest…) per estar informats de totes les novetats que es vagen publicant.

Només demane un poc de paciència i comprensió, ja que encara estic en procés de construcció i gestionar aquest tipus de web és prou diferent del que havia fet fins ara… Se’m passen les hores investigant i descobrint! Així que respirem!… Tot i això, si teniu qualsevol dubte o cosa que vulgueu dir-me, podeu posar-se en contacte amb mi enviant un correu a ideesmagistrals@gmail.com, respondré el més prompte que puga.

Sense més, deixe que comenceu a xafardejar desitjant que el vostre inici de curs siga molt agradable i profitós, així com està sent el meu.

Arranquem amb força!10 thoughts on “Estrenant curs i nou disseny!”

 • Hola, m’agradaria saber si aquest any també faràs aquests calendaris tan bonics que has fet els altres dos cursos, a l’escola l’esperem amb candeletes. Gràcies, espero la teva resposta. BON INICI DE CURS!!

 • Hola! Et segueixo i ens Fas la feina molt més fàcil amb amb un munt d’idees. Gràcies
  Faras el calendario del curs? L ‘ esperem amb moltes ganes.
  Una abraçada
  Maribel

 • Hola, Estrella!

  Et felicito per la iniciativa i et desitjo (i t’auguro…) el millor dels èxits!! Això de gestionar el teu propi domini és una gran idea. No té per que representar-te una càrrega addicional de feina massa gran i, en canvi, t’obre un munt de possibilitats que podràs explotar (o no…) al teu aire segons et vingui de gust.

  Veig que no sóc el primer que em passo per aquí buscant els teus calendaris. Espero que no siguin uns damnificats per la mudança i si fos aquest el cas ja saps que pots comptar amb mi i m’ofereixo a ajudar-te a preparar-los per que puguis avançar feina si ho necessites…

  Una abraçada, bon inici de curs i felicitats altra vegada.

  Ramon

 • Hola!! La veritat és que no sou els únics que esteu ansiosos per tindre el calendari, jejeje. Al facebook vaig publicar un avís dient que en breu rebríeu notícies. Ara estic gestionant algunes cosetes en el web que, encara que no ho parega, està costant-me més del que em pensava. Agraisc molt la paciència que teniu i sobretot les paraules que escriviu. Em motiven molt per seguir endavant!

  Mil gràcies!

 • Hola!!
  Voldria donar-te les gràcies per compartir tot el teu material amb nosaltres,. Fas una gran tasca i ens motives a crear aules i ambients més dinàmics e innovadors!! gràcies per tot!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *