Planificador setmanal 19-20

Aquests primers dies han sigut molt intensos, veritat? Ja ho teniu tot organitzat? Jo he estat preparant totes aquelles carpetes i quaderns docents plens de fulls, llistats, graelles… on planificar tot allò que necessitem, com molts de vosaltres segurament.

Aquest estiu vaig veure l’entrada de la Laura de Printpam on explica com elaborar fàcilment una graella setmanal per apuntar les diferents tasques que volem realitzar amb els alumnes. Ens recomana utilitzar Canva.com, programa que no coneixia i que se li pot traure molt de partit. És ideal per fer dissenys ben xulos sense tindre massa idea.

Així, que em vaig posar a provar-lo i va eixir aquest planning:

M’agrada que siga tan senzill. Li he posat només una separació per al pati ja que a la meua escola fem jornada contínua i durant la jornada només tinc 2 grans moments educatius per planificar. Podeu descarregar el PDF ací.

Si no acaba d’acoplar-vos, trobareu més varietat de plantilles al drive de Printpam. I si us animeu, podeu elaborar el vostre, personalitzat al gust i compartir-lo amb ella per a que l’afegisca. Tot es posar-se!Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *