2 tapes per a 3 anys: flors i autorretrat

Aquests dies estic revisant el “fons de l’escriptori” i buscant cosetes interessants de compartir com aquesta. Acabe de recuperar 2 tapes del curs 15-16 quan vaig ser tutora en 3 anys. Són senzilles, colorides i crec que van quedar molt bé gràcies als artistes que tenia a la classe!

La primera, és la que vam utilitzar per a la carpeta de treballs del 1r i 2n trimestre. Vam buscar motius primaverals i ens va eixir així:

Anant un poc en la línia que vam treballar en les sessions de grafisme creatiu, vam fer punts de diferent color amb pinzells. Mentre s’assecava la cartolina, vam dibuixar i resseguir 2 espirals amb ceres toves (vam passar per damunt els dits per difuminar un poc el color). Després, vam retallar i enganxar les espirals i dibuixar amb retolador negre les tijes i les fulles. A cadascú li va quedar d’una manera, creant així aquest florit jardí:

Per al 3r trimestre, vam triar fer un autorretrat ja que aquells últims dies treballàvem l’esquema corporal:

Per a aquesta, vam utilitzar la tècnica de pintar amb plàstic de bombolles. Es forra un rodet o corró d’amassar pa (vam utilitzar aquest perquè és més gran però també van bé els que tenim per a la plastilina) amb un tros del plàstic (per a subjectar-lo vaig posar 2 gomes als extrems). Per a que quede millor la textura de les bombolles, és recomanable pintar amb pinzell directament el plàstic enlloc de sucar-lo en la pintura. Nosaltres el vam pintar de diversos colors i només amb una passada de dalt a baix de la cartolina (es convenient enganxar-la amb bluetack a la taula per a que estiga fixa, així facilitem la tasca als menuts). Una vegada seca la pintura, cadascú es va dibuixar com va voler amb retolador negre, afegint 2 ulls amb pegament. El resultat va quedar molt divertit:

Més info sobre aquesta última tècnica: ARTBAR – BUBBLE WRAP ROLLER PRINTINGDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *