Grafisme creatiu: programació de 5 anys

Un dels problemes d’estar en comissió de serveis és que eres de les últimes en quant a poder tiar el nivell on vols impartir classe. Tant ha sigut així, que aquests últims 3 cursos, he sigut tutora de l’aula de 2 anys del mateix centre. Es podeu imaginar què és el que passa quan s’implanten certes coses al sistema… Qui arriba l’última, s’ho queda. I que conste que no vull dir en cap moment que haja estat descontenta, ha sigut una experiència molt enriquidora i crec que puc dir que m’he fet, fins a cert punt, experta en aquest nivell (experiència que aniré compartint en la mesura que puga i que ara no ve al cas). Simplement, volia donar a conèixer el perquè no havia publicat la programació de grafisme creatiu que em faltava per acabar el cicle. Són les circumstàncies de la vida, que fan que no pugues acabar alguns propòsits com i quan voldries.

Peeeerò, com tenim gent tant aplicada a la xarxa, la nostra companya Consuelo del bloc “Creciendo felices” ha compartit la seua planificació a l’estil d’Idees Magistrals. Ha utilitzat una graella molt semblant a la meua i ho ha acompanyat tot amb fotos del procés. Fins i tot, teniu les plantilles de les propostes. Per tot aquest bon treball, era tan necessari fer-li difusió i donar-la a conèixer.

CRECIENDO FELICES – GRAFISMO CREATIVO: Programación 5 años

 

A continuació, es pot veure una vista prèvia de la graella:

A més, us recomane que, per a ampliar, entreu al TALLER DE GRAFISME DE 5 ANYS de “La clase de Miren” que es tota una referent i trobareu moltes idees.

També vull recordar que hi ha un munt de propostes sobre aquest tema que fent una bona cerca al google o pinterest trobareu fàcilment i no se les acabareu.1 thought on “Grafisme creatiu: programació de 5 anys”

  • Moltes gràcies per tanta ajuda a persones invisibles!
    Sempre he aprés de tu mitjançant les teues idees que a més de magistrals han resultat innovadores i enriquidores..Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *