Coronarecull: diari d’una pandèmia

Coronavirus… Pandèmia… Suspensió de les classes presencials… Confinament… Mesos d’interminable espera… Futur ple d’incerteses… Des de que va començar aquesta situació tan estranya i anòmala, els docents hem intentat amb totes les nostres forces arribar al nostre alumnat dins de les nostres possibilitats. Hi ha un sensefi de propostes de tot tipus a la xarxa que hem anat compartint per a que els nostres xiquets i xiquetes puguen seguir aprenent des de casa amb la gran ajuda de les famílies.

Junt amb les meues companyes d’Infantil, ho hem fet de diverses maneres. Hem anat creant vídeos personalitzats amb diferents activitats, reptes, cançons, contes o altres propostes per arribar al nostre alumnat d’una manera més propera. A més, hem intentat tindre contacte amb ells/es a través de videoconferències que esperem els hagen divertit. Però també, hem anat publicant en el nostre bloc de cicle aquelles propostes de la xarxa que hem trobat més interessants, manipulatives, sensorials, interactives… 

És el cas del DIARI que us presente i que podeu anomenar-lo de moltes formes: diari d’una pandèmia o d’un confinament, coronadiari, diari de quarantena… Pense que és una gran eina per tindre un record de tot allò viscut durant aquest temps, a la par que treballes diferents habilitats escrivint, dibuixant, retallant imatges, enganxant fotos, resumint…

Ens van arribar alguns a través del whatsapp dels quals desconeixem l’autoria, però ens van inspirar per crear-ne un més adaptat a les nostres necessitats. Els 3 primers són els que ens van enviar per diferents grups i l’últim és el que va elaborar la nostra companya Rosa dividit en 2 parts. Tingueu en compte que sempre podeu elaborar els vostres i adaptar-los a les vostres realitats.

DIARI D’UNA QUARANTENA/DIARIO DE UNA CUARENTENA

DIARI D’UN CONFINAMENT A CASA

DIARIO DE UNA CUARENTENA “TODO VA A SALIR BIEN”

DIARI “TOTS EN CASA”

DIARI “TOTS EN CASA 2″Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *