Calendari escolar 2020-2021

Diria que comence a traure-li més partit al Canva… Aquest curs, els calendaris han recuperat un poc més el meu estil com els que feia abans amb el PowerPoint. És una eina molt útil i intuïtiva per dissenyar qualsevol material per a l’aula i altres moltes opcions. Cada vegada que l’utilitze, descobrisc alguna cosa nova i m’agrada més. I el resultat queda molt guapet com diem en la meua terreta, amb un toc més professional. No dubteu en provar-lo, ara està molt de moda!

Enguany, com veureu, m’he decantat pels elements naturals i colors més neutres, inspirant-me i seguint algunes de les premises estètiques de la filosofia Montessori, Waldorf o Reggio Emilia.

Ja sabeu que es presenten en 3 nivells diferents (3, 4 i 5 anys). Heu de fixar-se molt bé a l’hora de triar aquell que necessiteu perquè les característiques són diferents. Clicant a les imatges, podeu consultar-les en la descripció de cada calendari i visualitzar-les desplaçant-se per les imatges prèvies.

Igual que l’any passat, no sols es poden adquirir per separat, sinó que també disposeu d’un PACK amb els 3 calendaris on podeu estalviar-se algun que altre euret, ideal per a tot el cicle o equip docent.

A continuació, teniu les dues versions que sempre compartisc: la valenciana i la catalana. Cadascuna està adaptada als festius, l’inici i fi de curs de cada regió. Cliqueu al calendari que us convinga per a accedir al procés de comanda. Recordeu que podeu utilitzar tant PayPal com targeta bancària (mitjançant el mateix botó PayPal s’accedeix als 2 mètodes).

 

VERSIÓ VALENCIANA

VERSIÓ CATALANA

Si ho prefereixes…

Visita la botigaDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *