Planificador docent 2020-2021

Sabeu aquell quadern que portem totes les mestres amunt i avall anotant i planificant-ho tot? Doncs, m’he decidit a compartir el meu. És el que utilitze sobretot per a la programació setmanal, però amb extres afegits. Normalment, el faig molt personal per a mi i adaptat a les necessitats que m’han sorgit, encara que posteriorment les meues companyes me’l demanen sovint per fotocopiar-se’l. És per això que m’han ajudat a decidir-me per fer-lo un poc més genèric i penjar-lo a la botigueta per si a algú també li pot servir.

Mostra de les diferents seccions i graelles. El document consta de 68 pàgines en total.

De moment, la versió que he penjat és la que té els calendaris amb els festius valencians. Ah, que també voldrieu la catalana o una altra versió? Comenteu aquest post per fer-m’ho saber.

Si cliqueu a la següent imatge accedireu a la botiga per veure totes les seccions, planning i graelles que inclou.

Planificador docent 20-21 VAL

IMPORTANT!! Heu de tindre en compte que en aquest planificador regale el calendari escolar de 3 anys. Per tant, no cal que el compreu a banda perquè està afegit en aquest document i també podrieu imprimir-lo per a la classe.

En aquesta situació tan atípica, us desitge ara més que mai que tingueu una MOLT BONA TORNADA A L’ESCOLA!

Ànim a tothom!!!

 

*******

ACTUALITZACIÓ 03/09/2020: Ja teniu disponible la versió catalana! Bàsicament, el que he canviat és el calendari tant anual com mensual. La resta queda tot igual. Gràcies a tots els que heu mostrat interés. Espere que el gaudiu molt!8 thoughts on “Planificador docent 2020-2021”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *