Banderins de benvinguda a l’escola 2 i 3

En vista de l’èxit, com m’ho heu demanat i jo tampoc m’havia quedat tranquil·la del tot, he creat 2 versions més dels banderins de BENVINGUDA que ja vaig compartir la setmana passada. Aquesta vegada són més coeducatius per poder triar el que més us agrade o combinar-los com vulgueu en diferents racons de l’escola 😉

Ja sabeu que són ideals per imprimir en A5 (2 banderins per full), retallar-los i penjar-los com més us agrade en algun lloc visible de la classe o escola. Voleu visualitzar-los amb més detall? Els podeu trobar GRATUÏTAMENT en la botigueta, clicant als següents enllaços:

BANDERINS “Benvingudes a l’escola”

 

BANDERINS “Benvinguts i benvingudes”Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *