Calendari escolar 2021-2022

Ja està disponible el nou calendari escolar. Aquest curs, he utilitzat colors més vius per donar-li un toc d’alegria i he continuat dissenyant-lo en Canva com he fet els últims cursos.

Ja sabeu que es presenten en 3 nivells diferents (3, 4 i 5 anys). Recordeu que heu de fixar-se molt bé a l’hora de triar aquell que necessiteu perquè les característiques són diferents. Clicant als diferents enllaços del final del post, podeu consultar-les en la descripció de cada calendari i visualitzar-les desplaçant-se per les imatges prèvies.

Igual que l’any passat, no sols es poden adquirir per separat, sinó que també disposeu d’un PACK amb els 3 calendaris on podeu estalviar-se algun que altre euret, ideal per a tot el cicle o equip docent.

A continuació, teniu les dues versions que sempre compartisc: la valenciana i la catalana. Cadascuna està adaptada als festius, l’inici i fi de curs de cada regió. Cliqueu al calendari que us convinga per a accedir al procés de comanda. Recordeu que podeu utilitzar tant PayPal com targeta bancària (mitjançant el mateix botó PayPal s’accedeix als 2 mètodes).

 

VERSIÓ VALENCIANA

VERSIÓ CATALANA

I si ho prefereixes…

Visita la botiga3 thoughts on “Calendari escolar 2021-2022”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *