I si ens presentem?

Aquest recurs és ideal per trencar el gel durant els primers dies d’escola, sobretot per a 3 anys, alumnat nou o quan s’han barrejat els grups. És un mini dossier per escriure, dibuixar i enganxar fotos on els xiquets/es expliquen algunes cosetes personals. Així, a poc a poc, anem coneixent-se.

El podeu imprimir en el format que vulgueu, més gran o més menut, al vostre gust. Una bona opció és donar-lo en la reunió de famílies de començament de curs per a que el primer dia el porten fet amb la seua ajuda. Podeu utilitzar les pàgines que vulgueu, no cal totes, i fins i tot, fer un mural si vos agrada la idea.

Per aconseguir-lo, només heu d’accedir a la botiga!

LA MEUA PRESENTACIÓDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *