Planificador docent 2021-2022

Moltes sou les persones que m’heu demanat que torne a compartir el planificador docent que vaig publicar el curs passat. No podia anar-me’n de vacances sense deixar-lo publicat per a quan el necessiteu! Enguany, és pràcticament igual que l’anterior, només he canviat el disseny per adequar-lo al calendari escolar.

Aquest quadern és el que utilitze sobretot per a la programació SETMANAL i DIÀRIA, però amb extres afegits. Normalment, el faig molt personal per a mi, adaptat a les necessitats que m’han sorgit i sempre en horitzontal. Heu de tindre en compte que, a banda, també gaste 2 eines més per completar la meua organització docent en format vertical:

  • Una carpeta de fundes on col·locar la documentació de centre/tutoria que anem adquirint durant tot el curs (dades, llistats, comptes, reunions famílies, entrevistes, altres…).
  • Una llibreta per anotar acords i allò que es parla en les diferents reunions de coordinació docent (claustres, cicles…).

Per això, és possible que trobeu a faltar alguna secció en aquest planificador i és que a mi m’agrada utilitzar-los per separat depenent del moment de la jornada, anant més lleugera a l’hora de desplaçar-me pel centre. A més, pense que al tindre quaderns més prims facilita la manipulació i l’escriptura que quan ho tens tot en un més gros.

Mostra de les diferents seccions i graelles. El document consta de 67/68 pàgines en total.

 

He penjat directament les 2 versions (valenciana i catalana). L’única cosa que canvia són els festius en el calendari mensual. També he actualitzat el format del calendari anual, ara es visualitza millor amb un cop d’ull.

No dubteu en personalitzar el vostre planificador al gust, imprimint i fent més còpies d’aquelles pàgines que necessiteu i ordenant-les com vulgueu. En el document PDF, també disposeu d’unes indicacions per a que la impressió i l’ús siguen òptims. Llegiu-les amb atenció!

Jo ja tinc preparat el meu! Voleu aconseguir el vostre?

En les imatges que hi ha a continuació, podeu accedir a la botiga i veure totes les seccions, plannings i graelles que inclou amb més detall.

IMPORTANT!! Heu de tindre en compte que en aquest planificador regale el calendari escolar de 3 anys. Per tant, no cal que el compreu a banda perquè està afegit en aquest document i també podeu imprimir-lo per a la classe.

Planificador docent 21-22 VAL

Planificador docent 21-22 CAT

Espere que li pugueu traure partit i us facilite la tasca tant com a mi!

Si no ha quedat clara alguna cosa, no dubteu i contacteu en ideesmagistrals@gmail.com.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *