Calendari escolar 2021-2022 versió balear

Per petició popular, enguany presente (per fi) la versió BALEAR del calendari escolar per als nostres docents de Ses Illes! Em fa especial il·lusió creuar la nostra costa amb els meus descarregables! Qui m’ho haguera dit?

Com sempre, el trobareu en els 3 nivells diferents (3, 4 i 5 anys) i també amb pack per al cicle sencer. Estan marcats els festius corresponents, així com el començament i acabament de curs per a Balears. Moltes gràcies, Ade Serra, per la teua ajuda per a no fastidiar-lo! ^_^

Si hi ha algun/a company/a d’allà que ja ha adquirit alguna de les altres versions (catalana o valenciana) per adequar-se’l i prefereix aconseguir aquest, poseu-se en contacte en mi per correu electrònic (digueu-me el vostre número de comanda per poder fer la comprovació) i l’enviaré amb molt de gust GRATUÏTAMENT.

 

Podeu accedir a la botiga o clicar als següents enllaços:

 

VERSIÓ BALEARDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *