Avís legal

Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI)

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002 de 11 de juliol – LSSICE de “Serveis de la Societat i la Informació de Comerç Electrònic”, declare ideesmagistrals.com com un web personal. A més, pose a disposició dels visitants una sèrie de dades que segons aquesta llei, són de obligada disposició tant als destinataris del servei com als òrgans competents, i per això es podran trobar a continuació disposats de forma fàcil, directa i gratuïta:

Propietària:

Estrella Vilar Planelles.

NIF: 24392773P

Pots contactar amb mi a través del correu electrònic ideesmagistrals@gmail.com

Condicions d’accés

En general, l’accés als continguts facilitats en aquest web serà de caràcter lliure i gratuït, i no es demana als usuaris que faciliten dades personals, ni es subscriguen ni facen ús de claus o contrasenyes, a excepció de la participació en el bloc a través de comentaris o la compra de material. En tots dos casos, els usuaris asseguren la seva veracitat, exactitud, autenticitat i vigència. Em compromet a donar a aquestes dades el tractament automatitzat que corresponga en funció de la naturalesa i finalitat d’aquestes, en les condicions i termes que queden reflectits en la Política de Privacitat.

Normes d’ús

Idees Magistrals és un web on trobaràs continguts relacionats amb el món de l’educació on es poden trobar recursos educatius, materials, idees, experiències… que ajuden en la tasca docent dels mestres i altres professionals d’aquest sector. Dit això, els usuaris han de respectar la temàtica i dinàmica del bloc, fent un ús adequat dels continguts i serveis que es presten.

Tant el contingut del web com de la meua obra no es pot difondre, vendre, distribuir o utilitzar per a finalitats comercials. En canvi, es pot compartir i utilitzar citant sempre la font.

És responsabilitat dels visitants o usuaris d’aquest lloc web l’atenta lectura de les Condicions Generals d’ús que es detallen. L’ús o accés a aquest lloc implica el coneixement i la plena acceptació de totes i cadascuna de les advertències legals i condicions generals que, en qualsevol moment, es puguen establir.

Com un servei als nostres visitants, el lloc web pot incloure hipervincles a altres llocs que no són operats o controlats per mi. Per això no garanteixc, ni em faig responsable de la licitud, fiabilitat, utilitat, veracitat i actualitat dels continguts de tals webs o de les seues pràctiques de privacitat. Per favor, abans de proporcionar la vostra informació personal a aquests llocs web aliens a mi, tingues en compte que les seues pràctiques de privacitat poden diferir de les meues.

Em reserve el dret d’eliminar comentaris racistes, xenòfobs, pornogràfics, d’apologia al terrorisme, que atemptin contra els drets humans, promocionals o que surten de la dinàmica del web.

Altrament, en cap cas em faré càrrec de les opinions que mostren els usuaris en aquesta pàgina.

Modificació d’aquest avís legal i duració

Em reserve el dret de realitzar sense avís previ les modificacions que considere oportunes al web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es presten a través de la mateixa, com la forma en què aquests apareixen representats o localitzats en el portal.

La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seua exposició i estarà vigent fins que siguin modificades per altres degudament publicades.